Danish Shooting Union © 2011 • ECH 2013 • www.ech2013.dk
 

News

 

 

• ECH2013 in Denmark »

Report of the preparations of the ECH 2013.

 

• ECH2014 - Shotgun »

European Championship Shotgun in Jetsmark, Denmark 2014.

 

Opgaver

 

 

Indkvartering


Accommodation Manager: Morten Karlsen
Accommodation Assistant: ledig stilling

Hoteller
Der skal tilbydes overnatning i tre kategorier og hoteller til de publicerede priser. De blev fremlagt ved præsentationen i 2009.

Der er i første omgang tænkt på hotellerne centralt i Odense. Her findes både 3*** og 4**** hoteller. Der skal endvidere være mulighed for indkvartering i lavere kategori til de tidligere østlande. Dalum Landbrugsskole er en mulighed.

Indkvartering af Jurymedlemmer sker for arrangørens regning. Det vil også blive nødvendigt med at indkvartere et antal danske hjælpere. Det er hensigtsmæssigt, at de er tæt på OCC, hvorfor hotel i OCC skal reserveres til formålet.


Priserne er fastlagt til at begynde fra 4**** 95 EUR og 3*** fra 77 EUR. Der skal tillige findes hoteller til priser fra 60 EUR – 2** Alle priser er pr. person pr. dag inklusive morgenmad.

Hotellerne skal enten have egen restaurant være beliggende i nærheden af spisesteder. De skal kunne tilbyde morgenmad fra kl. 06.00. Det forventes, at OC kan opstille INFO-stand på hotellet.


Reservation sker til OC. I første omgang med en forhåndstilmelding i PRE ENTRY. Retningslinier for bestilling, afbestilling og betaling af hotel skal fremgå af FINAL ENTRY. Al betaling skal være clearet for gebyr. Eventuelle differencer betales ankomst/ registrering. Ekstra ydelser på hotellet skal betales direkte


Opgaven lyder på at sparre med Udvikling Fyn og få forhandlet hotelpriserne i stand, således at de ikke overstiger den publicerede pris og at der kan forventes en form for kommission.