Danish Shooting Union © 2011 • ECH 2013 • www.ech2013.dk
 

News

 

 

• ECH2013 in Denmark »

Report of the preparations of the ECH 2013.

 

• ECH2014 - Shotgun »

European Championship Shotgun in Jetsmark, Denmark 2014.

 

Opgaver

 

 

Transport


Transportation Manager: Morten Karlsen
Transportation Assistant: ledig stilling


Ankomst og afrejse
Det officielle ankomststed er Københavns lufthavn, hvor det forventes at hovedparten af skytterne ankommer til. Der skal oprettes et ”Velkomstteam”. De skal have en stand i lufthavnen og være tilstede på alle ankomstdage. Deltagerne skal hjælpes gennem tolden og føres til den videre transport. Det vil primært være busser. Der må gerne være en guide med i bussen.

Ankomstdage vil typisk være 25.-26.-27. februar for de 500 deltagere, som anvender fly.  Busserne skal helst fyldes op og det er ikke udsædvanligt med en times ventetid. Transporten arrangeres i henhold til de endelige rejseplaner, der modtages ved tilmelding en 1 måned før EM start.

Busserne kører til OCC for akkreditering og aflevering af våben og udstyr. Vi skal undgå at få det til hotellerne.

De endelige rejseplaner, fremsendt 1 måned før eventen, danner grundlag for hjemtransporten. Hver enkel hjemrejse skal bekræftes af nationens holdleder f.eks senest 48 timer, således at det sikres at alle får en problemfri hjemtur. Det er arrangørens ansvar, at alle melder tilbage.

Funktionerne kræver gode sprogkundskaber.

 

Lokalt mellem hotel og skydebanen OCC
Køreplanen afhænger i høj grad, hvor mange hoteller, der vil blive taget i anvendelse og hvor de ligger placeret i forhold til OCC. Erfaringen siger, at det er de to første dage som er problemfyldte. Der er som regel ikke bustransporter nok. Der skal forventes transport af ca. 300 - 350 personer.

Den lokale transport skal fungere 100% allerede fra dag 1. Deltagere skal have tillid til at alt fungerer optimalt, således at transport ikke forstyrrer deres forberedelser. Lokal transport er kun for de som bor på de officielle hoteller.


Sport Event Fyn kan være behjælpelige med kontakt og indhentning af tilbud fra busselskaber, der kan køre lokalt, mellem hoteller og OCC og til og fra Københavns Lufthavn.


Ansvarlig laver køreplaner, som annonceres på eventsitet, notice board mv.

Odenses busnet skal kontaktes med henblik på muligheden for at deltagere og frivillige kan køre gratis mod fremvisning af ID-kort.